Päivityksiä ja kouluhommeleita

Facebookiin on laitettu taasen uutta kampanjaa kehiin. Saatat siis törmätä Facebookissa Katso missä kävelet! –mainokseen. Liittymällä nyt huhtikuun aikana YAD Street Teamiin osallistuu samalla arvontaan missä voi voittaa itselleen Street Teamin mp3-soittimen! Kaikkea muutakin mukavaa ja mahtavaa on luvassa. YAD:n nettisivut uudistuvat tämän kevään aikana osoitteessa yad.fi ja sivut tullaan julkaisemaan palttiarallaa kuukauden päästä. Blogin lukijana saat nyt etuoikeutetusti nähdä vähän maistiaisia YAD:n uusista nettisivuista tämän blogin kuvasta.

YAD Street Teamin sivujakin on vähän päivitelty UKK:n n kohdalla elikkäs sieltä voitte käydä katsomassa selkeät ohjeet kuvakaappauksen tekoon. Myös uusinta Kouluhommeleita – tehtävää on pistetty jakoon. Tehtävän toimeen kuuluu pitää YAD:sta esitelmä tai miksei myös vaikka aamunavauskin kouluissa. Siispä nyt kaikki Street Teamiläiset tekemään tuota tehtävää nimittäin luvassa on aivan huikeat pojot sen suorittamisesta! Ja ennen kaikkea jos saatte koulukaverit kiinnostumaan ja liittymään niin luvassa entistä enemmän pojoja!

Viisautta ja rauhaa – tehtävää on tehty paljon ja sitä voi tehdä edelleenkin. Uutinen yhteistyöstä Anssi Kelan kanssa onkin levinnyt vallan hyvin: liki 400 kaveria on linkittänyt YAD:n Street Teamin uutista facebookissa. Se on aivan mieletön määrä, mutta silti….eiköhän kaksinkertaisteta se! Street Teamiläiset nyt skarppina ja linkittämään Viisautta ja rauhaa – tehtävää!

Näiden kaikkien uusien asioiden lisäksi voisin lisätä ihan pikkuisen teidän jännitystä seuraavaa uudistusta varten. YAD Street Team tulee toimimaan tulevaisuudessa muillakin sivuilla kuin facebookissa, twitterissä tai IRC-galleriassa…mutta siitä sitten vähän myöhemmin lisää 😉

– IidaK,  Street Team Crew –

Avainsanat: , , , , , ,

Jätä kommentti