Harjoittelija Street Teamin Hoodeilla

Street Teamin kuvioihin on ilmestynyt uusi harjoittelija. Nimeni on Iida ja olen ollut jo ennestään YADin toiminnassa mukana noin 4-5 vuotta lukioajoista lähtien. Opiskelen Humanistisessa ammattikorkeakoulussa yhteisöpedagogiksi ja ensimmäisen harjoitteluni päätin tulla tekemään YAD:lle. Harjoittelussa tavoitteenani on oppia ja tehdä käytännössä viestintää ja markkinointia. Siksi Street Teami olikin harjoitteluuni oikein oiva valinta.

Elikkäs minuun tulette törmäämään Jannen lisäksi Street Teamin toisena pisteyttäjänä sekä tehtävien antajana ja kommentoijana. Blogia tulen kirjoittamaan perjantaisin Street Teamin sivuilla sekä uutisointeja eri asioista ja tehtävistä. Tähän asti harjoitteluni on sujunut melko tasaisen rauhallisesti eikä hermoromahduksia ole tullut…ainakaan vielä. Sähköpostihässäkkää olen seuraillut vähän lähempää ja välillä kauempaa (YAD on siirtymässä Gmailin käyttäjäksi). Uskoisin, että kaikki päättyy vielä hyvin sähköpostien saralla. Ainakin toivossa on hyvä elää!

Ajankohtaisimpana tehtävänä mainittakoon vielä uudemman kerran YAD Street Teamin uusimmasta Viisautta ja Rauhaa – tehtävästä. Nyt, juuri Sinä joka luet tätä, MENE JA TOIMI!! Levitetään sanaa Anssi Kelan Viisautta ja Rauhaa – biisistä kavereille, kaverin kavereille, tutuille ja naapurin kaiman serkun tutuille! Nimittäin YAD:han saa tämän kyseisen biisin tuotot itselleen. Ja kaiken lisäksi Street Teamiläiset HUOMIO!! Levittämällä sanaa biisistä te saatte kerättyä lisää pisteitä itsellenne!

Jos olet aikeissasi ostaa YAD:n uutta vaatetusta, kannattaa tehdä nyt sillä kaupan päälle saat myös tuon kyseisen Anssi Kelan biisin. Voit tilata tuotteita YAD:n facebook verkkokaupasta.

– IidaK, Street Team Crew –

Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: