Huikeita suorituksia ja Timo Soinin pinssitys!

Taas on viikko vierähtänyt ja paljon on tapahtunut. YAD Street Teamin facebook sivuille on käyty lisäämässä paljon uusia ja vanhoja Street Teamiläisten ottamia kuvia. Niitä kannattaa käydä katsastamassa nimittäin kuvakokoelmasta tuli varsin huikea! Hauskoja lätkä kuvia taiteili Santtu. Facebook:ssa saatat myös törmätä Janne YAD:n kaveripyyntöön, älkää siis säikähtäkö. Tavoitteena on lisätä etenkin Street Teamiläisiä kavereiksi ja miksei toisinpäinkin. Eli Street Teamiläiset voivat myös itse lisätä Jannen kaveriksi. Eli sitten voip kysellä suoraan vaikka Facessa striiba-aiheisia mieltä askarruttavia asioita. Kätevää, eikö?

Erityismainintoina on pakko mainita kansanedustaja Timo Soinin pinssitys. Nimittäin kyseinen kansanedustaja saatiin pinssitettyä tehtävällä Paskaaks kansanedustaja välittää! Ja tämän mahtavan suorituksen teki Turpek2! Toisena tämän viikon huippu suorituksena mainittakoon vielä huikea 108 pisteen pisteytys yhdestä tehtävästä. Tämän pisteytyksen ansaitsi -teja-, joka onnistui saamaan kertalaakilla hurjan määrän pisteitä Viisautta ja rauhaa tehtävällä. Tästä vähän pientä haastetta muille Street Teamiläisille, niin että pistäkää nyt paremmaksi sitten.

YAD Street Teamin materiaalivarastoon on tullut lisänä uusia esitteitä. HuuMaan ”Argumentteja huumeista” lämiskää saattaa tulla siis jaettavaksi säläksi juuri sinullekin. Uuteen ”Argumentteja huumeista” esitteeseen voi käydä tutustumassa HuuMaan sivuilla.

Street Teamin sivut on siirretty uudelle palvelimelle ja samalla sivujen cookie-asetuksiin on tehty muutoksia. Siksi sivuilla on mahdollisestti ilmennyt ongelmia esimerkiksi sisäänkirjautumisen suhteen. Ei kuitenkaan mitään hätää sillä, sivuilla on informoitu asiasta tarkemmin uutiset osiossa ja sieltä löydät myös ohjeet ongelman poistamiseen.

-IidaK, Street Team Crew-

Avainsanat: , , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: