YAD Street Teamin vilkkainta aikaa

Uutta tehtävää on taas tullut kehiin Street Teamiin. Nimittäin verkkovaikuttaja koulutus alkaa ensi sunnuntaina 17.4 joten vielä ehdit ilmoittautua mukaan! Koulutus on suunnattu 16-35-vuotiaille ja sen tavoitteena on harjoitella ja kehittää tietoja ja taitoja huumausainekeskusteluja varten. Koulutus antaa siis valmiuksia Internetissä tapahtuviin päihdekeskusteluihin ja YAD ry:n Verkkovaikuttajana toimimiseen. Koulutus on maksuton ja itse koulutus tapahtuu netissä. Extrana vielä Street Teamiläisille jotka suorittavat koulutuksen, luvassa aikas mukavat pojot!!

Tämän viikon super-striibailija on ollut jönssiia, joka on rohmunut pisteitä aivan järjetöntä vauhtia ja vielä kaiken lisäksi saanut haalittua uusia päänahkoja Street Teamin toimintaan mukaan roppakaupalla! Ja se on tullut kyllä huomattua…nimittäin tästä kuukaudesta on tulossa kovaa vauhtia kaikkein vilkkain koko Street Teamin historiassa! Jo puolessa kuussa uusia striibailijoita on tullut jo huikeat 70 kipaletta! Ja tietenkin uusien jäsenien myötä tehtävienkin raportointeja on tullut aivan järjetön määrä. Tässä vaiheessa voisin sanoa, että hymy on todella herkässä!

Paskaaks kansanedustaja välittää – pinssitys tehtävässä OtsoNi sai hienon yhteiskuvan kansanedustajaehdokas Anssi Kekkosen kanssa. Vielä muutaman päivän ajan ehdit tekemään pinssitys tehtävää ennen kuin se umpeutuu, mikäli joltakulta vielä pinssejä löytyy!

-IidaK, Street Team Crew-

PS. Allekirjoittanut piti eilen vallan mukavan session Street Teamistä Huumetyöläisten neuvottelupäivillä Helsingissä. Street Team -malli sai osakseen sille kuuluvaa kiinnostusta (:-D) ja seuraavaan Tiimi-lehteen on tulossa juttuakin noilta päiviltä! Jei!

– JanneP, Street Team Crew –

Avainsanat: , , , , , ,

Jätä kommentti