Street Teamin kesätauko

Moikka kaikki striibaajat!

Elokuu lähestyy ja striibaajat alkavat vähitellen heräämään kesälomiltaan takaisin tarroittamaan maailmaa. Ennenkuin suurin kiire kuitenkaan kerkeää alkamaan, Street Team pitää viikon kesäloman heti elokuun alkuun 1.-6.8.

Tänä aikana siis ei tarkasteta raportteja eikä lähetetä matskuja. Myös some ja blogi viettävät hiljaiseloa viikon.

Mutta on elokuussa myös jotain uutta! Nimittäin uusi Kuukauden tehtävä ja Haastetehtävä! Elokuun Kuukauden tehtävä on Haasta vanhempasi, eli nyt kipinkopin ottamaan iskää, äiskää tai muuta läheistä vanhempaa hihasta kiinni ja keskustelemaan!

Haastetehtävä elokuussa on uudenlainen. Siinä on tarkoitus viedä matskua luokallesi kouluun luokkakavereiden ihmeteltäväksi. Emme kuitenkaan laske, kuinka monta heistä liittyy tai muuta, tärkeintä että Striiban sana leviää 🙂

 

Viikon teko palkinto menee käyttäjälle atzker4 luovasta tavasta jakaa lippuja Pääsylippu huumeettomaan elämään- tehtävässä! Onnittelut!

Tässä muutama esimerkki:

Tämä on myös viimeinen viikko minulla ylläpitäjänä Striibassa. On ollut mahtava kevät ja kesä tarkastellessa teidän rapsoja ja matskuja lähetellessä. Parasta tässä työssä on ollut nähdä teidän mahtava into tehdä tätä hommaa, ja myös luovuus tehtäviä tehdessä, aina saa yllättyä positiivisesti teidän mielikuvituksesta! 😀 Toivottavasti tämä into pysyy jatkossakin. Nähdään taas toisissa merkeissä!

 

 

– Juho // Street Team Crew –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: