Pilven reunalla

Tarvitseeko huumevalistuksen olla aina ryppyotsaista ja kuolemanvakavaa? Juha Vuorinen (jep… just se Juoppohullujuttujen kirjoittaja) on halunnut kantaa kortensa päihdetyöhön ja perustanut mm. YAD:n kanssa Pilven reunalla -sivuston, jossa huumeasioita käsitellään vähemmän vakavaan sävyyn, mutta ei kuitenkaan asiasisällön kustannuksella. Sivuilla voi mm lukea infoa huumausaineista Vuoriskielellä tai kuunnella haastatteluita, joissa turinoidaan eri tavoilla huumeasioiden kanssa tekemisissä olevien immeisten (esmes huumepoliisi, asianajana, narkomaani, sairaanhoitaja) kanssa. Check it out, check it out…

Ja arvatkaas mitä! Steeet Teamilla on uusi komea tarra, jota olen jo tänään muutamalle kirjekuoreen sujauttanut. FB:n aikajanan kuvasta tuli niin hieno, että siitä tehtiin myös tarra. Tittidiii, tyylikästä!! :):)

Tiesittekös Suomessa olevan 336 kuntaa, joista 16 on Ahvenanmaalla? Well, now you know! (tai ainakin vielä niitä on hurjan paljon, saa nähdä kuinka käy jos suunnitellut kuntaliitokset toteutuu…) Vikkelimmät huomasivatkin jo Uusia päänahkoja -tehtävän muutoksen, joka liittyy tähän. Nimittäin nyt saa 2 lisäpistettä (!!), jos raportoitu päänahka on toiselta paikkakunnalta kuin sinä itse. Tavallisesta uudesta päänahasta saa siis 6 ja jos saalistamasi uusi Street Team peto asuu toisella paikkakunnalla, saat siis hänestä kaikkiaan 8 pistettä! Nyt valloittamaan noita kaikkia 336:tta kuntaa! Äkkiä, äkkiä ennen kuin hupenevat :):)

Erikoismaininta kuuluu tällä viikolla Maksulle, tyyppi nimittäin ylitti tällä viikolla 1200 bojon rajan ja on ensimmäisenä Street Teamin historiassa Katujen veteraani!! Loistavaa työtä. Tästä palkintona lähtee lahjakortti Ryanairille, ei muuta kun mukavaa matkaa pilvien yläpuolella!! 🙂 Mainitaan samaan syssyyn tämän Tiu, joka komeasti on kirjaston kirjakarusellin täyttänyt kirjanmerkein ja Naxutin, joka on rakkaasta lyömäsoittimestaan (kyllä, kitara on lyömäsoitin) tehnyt entistä hienomman!

Ja muistakaa, arvon striibailijat, että edelliset matskut pitäis olla jo rapsattu, ennen kuin voit uutta tilailla. Lähetämme materiaalia vain sellaisille katutaistelijoille, jotka ovat edellisen lähettämämme materiaalin jakaneet ja raportoineet. Jos edellisellä kerralla on tullut tarroja, julisteita ja käyntikorttejä, niin ne kaikki pitäisi raportoida, eikä vain tarroja (vaikkakin ne ehkä onkin kivempi jakaa). Joten katothan tarkkaan minkä tehtävän raportoit ja mitä siihen kirjoitat, niin meidän on helpompi antaa pisteetkin. Raportteja on tullut tekstillä ”jaoin ne kamuille”, ja koska minä en ole ajatusten lukija, en osaa antaa pisteitä kun en tiedä mistä ihmeestä on kyse. Eli aina raportoikaa vähintään mitä olette jakaneet ja kuinka paljon. Sekin olisi kiva tietää, että missä.

– TeaJ & JanneP, Street Team Crew –

PS. Ja vielä pikkuisen ohjeistusta: vaikka kuinka laitat Huumebiisien tai muiden nettitehtävien tekstejä ja linkkejä Facebookiin ynnä muualle bittiavaruuteen, niin niistä ei saa pisteitä kun kerran! Joten tarkkuutta nyt. Kannattaa lukea hyvin tehtävien ohjeistus, kun niitä noudattaa, ei voi mennä pahasti suohon. Ainakaan syvälle.

Avainsanat: , , , , ,

Jätä kommentti