Annican comeback

Jeeee täällä taas! Tosiaan aloitin YAD:lla maanantaina ja on tosi kiva palata tänne  työssäoppimaan ^_^ Mukava nähdä vanhoja tuttuja ja tutustua uusiin <3.
Mä varmaakin työskentelen enimmäkseen Street Teamin puolella, joten pääsen taas tarkistamaan teidän mahtavia raportteja ja lähettämään teille matskuja 🙂 !
Mulla itellään on ollu koulussa niiiiiin järkyttävä kiire, että en oo ite ehtiny oikeen striibailemaan ollenkaan 😦 MUTTA maanantaina sain vihdoin itseni ulos tarrojen kera C: Tarroja tulikin sitten leviteltyä oikein urakalla ympäri Keuruun cityä 😛

Pitäneen taas alkaa striibailemaan aktiivisesti, koska mikään ei kyllä voita sitä, että saa kävellä raittiissa ulkoilmassa musiikkia kuunnellessa ja samalla saa levittää YAD:n sanaa <3.
17630138_1256020801181973_79250763548806584_n

Tosiaan, kuten sanoin, niin koulussa on ollu ihan järkyttävä kiire opintojen ja projektien kanssa. Mutta ahkeruus palkitaan, sillä olen lähdössä heti tämän työssäoppimisen jälkeen toiselle jaksolle, mutta ESPANJAAN ❤ !!!! Toukokuun alussa olisi lähtö siis Espanjaan työssäoppimisjaksolle 7-8 viikoksi. Lähden yhdessä luokkakaverini kanssa ja me mennään seikkailupuistoon töihin J. Vähän kyllä jännittää (oikeesti jännittää ihan sikana), koska en oo koskaan ollut lentokoneessa, tai käynyt Ruotsia ja Viroa pidemmällä 😛 Mut enköhän mä selvii!

Tämän viikon teon on ansainnut leirillä88 aivan upeasta huumekirjat -tehtävän palautuksesta!

Joo mutta eiköhän mun höpöttelyt ollu siinä J On tosi tosi tosi mahtavaa olla taas täällä ja kiitän vielä YADia siitä, että sain tulla ❤ Striibalaiset jatkakaa aktiivisesti raportointia ja matskujen pyytämistä niin ei käy täällä meillä aika pitkäks 😉

-Annica//Sreet Team Crew-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: