U shall B rewarded..

Street Teamin palkintojärjestelmä uudistuu helmikuussa

Street Teamin palkintosysteemit uudistuvat helmikuun alussa. Tästä johtuen Street Teamissa on toimintatauko viikolla 5, eli 30.1.-5.2.2017. Uusi systeemi astuu voimaan maanantaina 6.2.2017!

Mitä ihmettä?

Tähän saakka palkintojärjestelmä on toiminut siten, että aina tietyn pisterajan ylittämisen jälkeen on saanut tietyn palkinnon, esim. 50 pisteestä silikonirannekkeen, 100 pisteestä tuubihuivin jne. Viikosta kuusi eteenpäin raportoidut pisteet kerryttävät pistetiliä, joilla voit ”ostaa” palkintovalikoimasta juuri niitä palkintoja, joita haluat. Kerää vaikka kolme hupparia, dog tag ja armyveska, jos tahdot juuri ne!

HUOMIO! Tarkasta tämänhetkinen pistemääräsi!

Pistekaupan ostopisteet alkavat kertyä vasta 6.2., joten nyt on tammikuun loppupuolelle saakka aikaa päästä seuraavalle pistetasolle, ja lunastaa sen palkinto! Vanhoja pisteitä ei palkintojärjestelmän muutoksessa hyvitetä. Eli jos sinulla on esim. 400 pistettä, laita vauhtia Striiba-töppösiin keräämällä viimeiset sata pistettä hupp
aria varten siten, että olet raportoinut ne 29.1. mennessä!


nukkainenkarvapapu

Uusia palkintoja

Muutos pistekauppaan tuo lisämahdollisuuksia myös palkintoihin! Entiset jatkavat olemassaoloaan, osaan vaadittava pistemäärä ALENEE ja mukaan tulee uusia palkintoja. Yllätyspalkinnon pistemäärä muuttuu 100 pisteeseen, ja paketissa saattaa olla MITÄ VAAN kivaa! J Uskallatko ottaa yllätyksen vastaan? Ensimmäiset uudet palkinnot ovat überhieno Street Team –pipo sekä metallinen Striiba-juomapullo.

Miksi uusi systeemi?

Muutoksella halutaan lisätä tiimiläisten valinnanvapautta ja mahdollisuutta vaikuttaa omiin palkintoihinsa, ja lisätä innostusta ja motia Striibailuun. Lisäksi Striibassa on jo useita sellaisia, jotka ovat ylittäneet Converseihin vaadittavan 1200 pisteen rajan, eikä kilpailuja ja haasteita lukuun ottamatta ole heille enempää ansioitumismahdollisuuksia tavarapalkintoihin. Tällä halutaan siis pitää kaikki hyvät tyypit mukana Striibailemassa!

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä Anneen vaikka whatsappilla 0400 234 317, sähköpostilla anne.hamalainen@yad.fi tai vaikka Striiban Discordissa!

THE MIITTIVIIKONLOPPU IS HERE!

Täällä hulinoidaan hirmu tahdilla viimeisiä valmisteluita huomenna alkavaa Striiban miittiä varten. Seuraa miitin vaiheita reaaliajassa @yad_street_team -instan storiesissa tai snapissa @anneyad! 🙂

Mainiota viikonloppua myös teille, jotka ette tällä kertaa oo mestoilla! 🙂

whatsapp_image_2017-01-12_at_21-27-04

-Anne / muut mimmit – Street Team Crew-

P.S. Tän viikon Viikon teko -palkinto menee majavanpoikaselle Pohjanmaalta löytyvästä kävelevästä YAD-mainoksesta! Tarrat on ommeltu kiinni. True dedication, sanomme me. 🙂 Tällä viikolla on tullut yli sata palautusta, mikä on kyllä ihan huikeaa, niin uudet kuin vanhatkin Striibalaiset on loistaneet huolella, hyvää työtä siis! Alla olevaa kuvaa lukuunottamatta tän viikon kuvat on Inkavarjosen raporteista. 🙂

screenshot_2017-01-13-17-58-26

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: