Syyskuussa uusia huippujuttuja!

Morjesta moi! Nyt blogissa yhdistettynä tekstiä ja videota, sillä video-osuus ei olekaan allekirjoittaneen tekemä, vaan jotain ihan muuta…! Lue silti myös tekstiosuus loppuun saakka.. 😉

Discord käyttöön maanantaina 5.9.2016 klo 16!

Tällä viikolla blogin video-osuudesta vastaakin Rikuli (iso kiitos!), joka on tehnyt ohjevideon siitä, miten pääset liittymään ja käyttämään Street Teamin Discord-kanavaa! 🙂 Discord mahdollistaa siis chattailyn muiden Striibalaisten sekä ylläpidon kanssa. Chatti on toiminnassa silloin kun ylläpitäjä on paikalla, ja juhlallisia testiavajaisia pidetään maanantaina kello 16-17! Jatkossa kanava tulee olemaan auki jonkun säännöllisen ajan (toiveita otetaan vastaan siitä, mikä säännöllinen viikonpäivä/kellonaika olisi hyvä!) lisäksi apauttiarallaa aina, kun ylläpito majailee tietokoneen ääressä! 🙂

Discordin eri versiot:
Web: https://discordapp.com
Työpöydälle: https://discordapp.com
Androidiin: http://goo.gl/eOVpfX
Omenaan: http://goo.gl/2NgRZl

Discordin voit ladata omaan puhelimeesi/koneellesi, ja se kannattaakin tehdä nyt viikonlopun aikana, jotta pääset heti maanantaina mukaan keskusteluun!

Tässä linkki Street Teamin kanavalle: https://discord.gg/7WhwjmU

Pistehaaste

Syyskuussa heittäydytään ihan hurjiksi, kuten ehkä uutisosastolta Striiban sivuilta tai WhatsApp-listan viesteistä osa onkin jo huomannut! (Jos et muuten ole vielä Street Teamin WhatsApp-listalla, jossa mm. omia kilpailuja, salamatehtäviä ja lisävaikuttamismahdollisuuksia, käypä kurkkaamassa Wazzup WhatsApp!?-tehtävä! Tulevana maanantaina esim. julkaistaan vain lähetyslistalaisille olleen suosikkimeemiarvonnan voittaja! :))

No niin, asiaan.. Luvassa on siis PISTEHAASTE!  Jokainen syyskuussa raportointeja vähintään 150 pisteen edestä palauttanut saa itselleen LIMITED EDITION Street Team -pipon tai snapbackin valintansa mukaan. Eikä muuten oo monella! Ja 300 pisteestä molemmat! 🙂 Ekstrabonuksena jokaisesta syyskuun aikana liittyneestä kaverista, joka palauttaa vähintään yhden tehtävän, saa Uusia päänahkoja -tehtävässä tuplapisteet!

Eli eikun pistejahtiin ja haalimaan uusia kavereita Street Teamiin!

Viikon teko ja muita huomiointeja

Tällä viikolla + viime viikon loppupuolella on tullut paaaaljon raportteja mikä on ihan mahtavaa! Nyt alkaa olla nimittäin tekemisen meininkiä! Haluan nostaa virtuaalihattuani erityisesti seuraaville: jonnepena, ranu, KuningasMammona, Sarkastinen, jurmuilija, NiinaH, cami, Pepeyad ja Topatus! Hyvää työtä! Tervetuloa mukaan myös jokaiselle uudelle tulokkaalle

Viikon teko -palk419 vastaisku leirillä88intokortti lähti tällä viikolla Leirillä88:lle, joka raportoi useamman tehtävän, esimerkillisellä raportointiotteella ja kuvien kera! 🙂 Tässäpä maistiaisia yhden raportin muodossa, otahan  mallia sinäkin! Kerro raporttiin aina, mitä ja minkä verran olet mitäkin matskua jakanut, kuvista aina 1-3 ekstrapistettä.

Tämä on 419 – Mieti vielä! -palautus:

”Lukiolta löytyi tämmöinen 420. Eilen sitten sijoitin siihen viekkuun 419-tarran. En kuitenkaan liimannut, vaan teippasin. Ei siivooja suutu…”

Huippua ja Striibarikasta viikonloppua!

-Anne / Street Team Crew-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: