Heinäkuun uusi tehtävä: 419 – mieti vielä!

Hyvää heinäkuun ensimmäistä päivää! 🙂

Heinäkuussa uuden Haastetehtävän (Käyntikortteja ja kesäherkkuja) lisäksi on julkaistu uusi tehtävä liittyen 419-kampanjaan. Osa on tätä tehtävää jo päässytkin tekemään kesäkuun mysteerihaastetehtävän muodossa! 🙂

Mikä 419?

”420 on kannabiskulttuuriin liittyvä termi. Osa ajattelee sen tarkoittavan iltapäivän polttelua klo 4:20, osalle se merkitsee maailmanlaajuista kannabispäivää 20.4.

419 on termi, joka tarkoittaa aikaa ennen kannabiksen käyttöä. Lyhyellä aik419-mietiviela-1-300x300avälillä minuuttia ennen polttamista, tai päivämäärää 19.4.

419 haluaa muistuttaa, että aina on aikaa miettiä vielä. Rentoutumiseen, luovuuteen, rahankäyttöön, kavereiden saamiseen, olon parantamiseen, jännän hakemiseen, sosiaalisuuteen ja ajankäyttöön on muitakin tapoja kuin kannabis.

Elämä on harvoin pelkkää juhlaa, polttajille tai niille jotka on keksineet muuta. YAD:ssa me ajatellaan, että aineella ei saavuta mitään, mitä et voisi ilmankin saavuttaa.”

Nyt sinun tehtäväsi on haastaa muita miettimään omia valintojaan, käy siis tutustumassa tehtävänantoon täällä. Lisää 419-asiaa voit lukea YAD:n nettisivuilta sekä toimarimme Jannen blogipostauksesta.

Lutakon kuulumisia ja ansioituneita striibalaisia

depressedwollf2

ceet DepressedWolf

Tällä viikolla on ollut aika rauhallinen viikko matskupyyntöjen ja palautusten osalta, mutta erityisen kunniamaininnan ansainneita löytyy kyllä: DepressedWolf esimerkillisillä raporteillaan kera hyvien kuvatodisteiden, jotka toivat tällä viikolla myös Dokumentaatiopalkinto-erikoiskortin, sekä NeaJanettee myös hyvällä ja selkeällä raportoinnillaan!

 

Kuvat raportoinnissa tekevät pisteyttämisestä konkreettisempaa ja helpompaa, ja tuovat sinulle lisäpisteitä. 🙂 Kuvia päätyy isomman yleisön nähtäväksi myös esim. tänne Striiban blogiin, instaan tai Facebookiin.

Koska tämä viikko on ollut perusylläpidon osalta rauhallisempi, olen käyttänyt aikaa mm. Striiban koulutuksen suunnitteluun ja muuhun sälään. Ja ainiin. Tehtiin me vähän post-it-taidettakin työkamujen kanssa. Montako Striiba-pistettä tästä saa?

haista_sina_huume_vittu_talo

Huippua heinäkuun alkua ja hauskaa viikonloppua! Pus!

-Anne / Street Team Crew-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: