Pullopostia ja ToukoFesteilyä

Mors!

Street Teamissa pyörähtää kesän kunniaksi käyntiin kesäkisa uuden Pullopostia-tehtävän tiimoilta. Te olette toivoneet lisää AFK-tehtäviä, ja Pullopostia on nyt yksi vastaus tähän toiveeseen. Ohjeet ovat seuraavanlaiset:

  1. Kuivaa tyhjä läpinäkyvä limu- tai mehupullo ja irrota siitä etiketti.
  2. Täytä oma nimimerkkisi saamaasi pullopostikirjeeseen
  3. Täytä (piirrä, kirjoita, runoile jne, mikä parhaalta tuntuu) pullopostipaperin toinen puoli, teemana on UNELMA, ja nappaa teoksestasi kuva.
  4. Rullaa posti tiiviiksi rullaksi ja kiinnitä rulla molemmista päistä klemmarilla.
  5. Laita korkki kiinni ja liimaa etiketin paikalle Street Team –pääkallotarra.
  6. Vie pullo ”postiin”, eli johonkin oivaltavaan paikkaan (ei  luonnonvesistöön!), ota kuva pullosta, ja pistä raportoiden!

Pistähän siis matskupyyntöä tulemaan! 🙂 Paketissa tulevat pulloa lukuunottamatta muut postin tarvikkeet.

Sitten se kisaosuus:IMG_5461

Lähetä raporttisi mukana kuva pullopostiteoksestasi sekä pullosta sijoituspaikallaan, niin osallistut kilpailuun, jossa palkintona on tyylikäs YAD-huppari!

Kilpailuaika on 1.6.-31.7.2016.

Katsotaan, mihin kaikkialle pullot päätyvätkään!

Meikäläinen oli tällä viikolla mukana YAD:n infopisteellä Jyväskylän ToukoFestissä, jonne kokoontuu yläkoululaisia ja toisen asteen opiskelijoita ympäri Keski-Suomea. Aamulla olimme sopineet työkamuni Kimin (joka illalla nöyryytti mua heikommankädenpallonheitossa, onnea vielä Kim! :D) kanssa autonpakkausajan toimiston pihaan kello 7.34, ja siitä sitten jatkoimme Hipposhallille, jonne tiensä löysivät myös työkamu Tilla sekä vaparit Vaula ja Taneli (kiitos teille kaikille opastuksesta ja hyvästä meiningistä :)).

Päivä oli tosi hauska ja porukkaa kävi pisteellä mukavasti. Jäimme vielä iltakonserttiin (pääesiintyjänä JVG) pitämään pistettä, ja oli kyllä sairaan kiva nähdä, mitä infopisteduuni on käytännössä. Suosittelen sitä kaikille muillekin! Parasta oli kun pääsi juttelemaan niin monien nuorten kanssa, monet hyvät keskustelut käytiin huumetestin tiimoilta päihteisiin liittyen.13344540_135633610175149_3482414372116890001_n

Ja striibailinhan minä myös.. Sen lisäksi, mitä matskua jaettiin infopisteellä, kävin myös jättämässä esite- ja käyntikorttinippuja pöydille sinne tänne ympäri Hipposhallia.. 🙂

Erityisen hatunnoston ja kesäisen virtuaalijätskin ansaitsevat tällä
viikolla Hessutin sekä Miku02, ja lisäksi haluan lähettää tätä kautta vielä terkut Rikulille ja Jokurandomille, jotka kävivät moikkaamassa Toukofest-teltalla, oli kiva nähdä teitä! 🙂

Mahtavaa alkanutta kesäkuuta, onnea valmistuville ja lomansa aloittaville!

-Anne / Street Team Crew –

P.S. Muistathan haasteeni selvästä päättäriviikonlopusta, palkitsen ruhtinaallisilla pisteillä! Kurkkaa edellinen blogipostaus..

P.P.S. Tällä viikolla tapasin myös mun Tampereen työkamut, kun meillä oli koko työyhteisön tiimipäivä torstaina Jyväskylässä. En voi muuta sanoo kuin että vitsi miten hienossa porukassa saan tehdä duunia.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: