Selvä haaste koulujen lopulle!

Morjensta pöytään!

Tällä viikolla ylläpito on mm. lähetellyt matskuja, kirjoitellut Yadilaiseen juttuja ja hymyillyt toimistolla koska on ollut niin kivaa työkavereiden kanssa. 🙂

image_3

Tälläkin viikolla on ollut ahkeria striibailijoita monia ja monta uutta jäsenkorttiakin olen saanut postitella, tervetuloa mukaan uudet tyypit! Hattua nostamme tällä viikolla kriteerinä erityisen monipuolisen tehtäväkirjon suorittamisesta seuraaville:  NeaJanettee, Tipitipsu, ja DepressedWolfViereinen kuva on NeaJanetteen ja liittyy Kirjaston kauhu -tehtävään. Käyhän sinäkin viemässä kesälukijoille Striiba-yllätyksiä kirjoten väliin!

 

No mutta nyt lähitulevaisuuteen…

Ensi viikolla on suurimmalla osalla koulujen päättäjäisviikonloppu ja suunnitelmia sen viettämiseen tehdään kovaa kyytiä. Allekirjoittanut haluaakin haastaa Striibalaiset viettämään päihteetöntä koulujenloppua, ja raportoimaan siitä! Lupaan myös palkita ekstrapisteillä kesän alkamisen kunniaksi! 🙂 Ja tehtävän saat toki suorittaa, vaikka et olisi vuosiin koulua käynytkään!

img_20160519_203701327

Striiban tehtäväpankista löytyy tehtävä Selvästi!, jonka kautta voi raportoida, millaista päihteetöntä tekemistä on järkännyt itselleen ja kavereilleen.

Eli siis: järkkää itsellesi ja kavereillesi päihteetöntä tekemistä. Tekeminen voi olla esim. leffailta, lanit, ruuanlaittoa, striibailua yhdessä (esim. liituilua, viereinen kuva FallenAngelin), jalismatsi, keilausta, jonkin uuden harrastuksen kokeilemista tai mitä ikinä keksitkin.

Raportoi mitä teitte ja millanen meininki teillä oli, lisäksi voit liittää raporttiin kuvia. Kuvia voi myös jakaa halutessaan esim. facebookiin tai instagramiin #selvästi #streetteam, jolloin pisteitä vaan satelee ja satelee..

 

Peace out! Pus!

-Anne / Street Team Crew –

P.S. Sopisikos allaoleva kuva sun Facebook-kansikuvaksi…? 😉

YAD-summertour-fb-kansikuva.jpg

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: