Hetki oman elämän Shakespearena

20151122_162155Tällä viikolla on ollut  melko hiljaista, nähtävästi kaikki ovat olleet innokkaita palaamaan lomien jälkeen kouluun ja töihin (tai pakkasen lamauttamia) 😀 Raportteja on kuitenkin tullut ja erityismaininnan arvoisesti ovat striibailleet hullupelle005, stinde ja susanna_jus. Hyvä te!

Kuukauden tehtävä vaihtui torstaina ja tällä kertaa palataan klassikkotehtävä Sälää Kansalle! pariin. Jos siis on entiset sälät jaeltu ja raportoitu, niin nyt on hyvä hetki laittaa uusi matskupyyntö tulemaan 🙂 Kevään aikana on tulossa kauan kaivattuja uusia kannabistarroja ja myöhemmin tänä vuonna myös uudistuksen kokeneita esite- ja infomateriaaleja jakoon Street Teamin matskusetteihin. Omia ehdotuksia ja ideoita uusiksi tarroiksi voi muuten lähettää Whatever taskin– kautta ylläpidolle! 🙂 Lähettää voi joko ihan valmiiksi tehdyn tarran tai vaikka idean tarran tekstiksi.

Lähiviikkoina julkaistaan taas yksi uusi tehtävä tehtäväpankin puolelle joulun alla käydyn Keksi tehtävä!– skaban voittajista. Kannattaa siis seurailla tehtäväpankin päivittymistä ja samalla tsekkailla sieltä vanhempiakin tehtäviä.

Sitten tämän viikon ydinasiaan. Tuntuuko, että sun sisällä asuu pieni mutta kovaääninen tarve päästä kirjoittamaan? Tänä vuonna julkaistaan taas useampia street teamilaisten kirjoittamia blogipostauksia Street Teamin blogissa (eli täällä näin)! Muutama kirjoittaja on kutsuttu ylläpidon toimesta mukaan, mutta lisää kirjottajia otetaan mielellään vastaan. Kirjoittaa voit vaikka siitä, miksi lähdit mukaan street teamiin ja mitkä jutut sua motivoi tekemään tehtäviä. Tai sitten voit kirjoittaa vaikka sun ajatuksia huumeista tai päihteidenkäytöstä yleisemmin. Kirjoittaa voi myös tarinan, tietoiskun tai vaikka top 10 striibailuvinkit listan, ihan mitä keksitkin.3811276

Kaikkien julkaistujen postausten kirjoittajat palkitaan ja jokainen tekstin palauttanut saa vähintään 10 pistettä! Luvassa on myös tietenkin mainetta ja kunniaa julkaistuille teksteille 🙂  Nyt on siis aika pyyhkiä pölyt tietokoneen näppikseltä ja raportoida oma tekstinsä tulemaan Blogging like Helltehtävän kautta ylläpidolle. Tarkemmat ohjeet osallistumiselle löytyvät Street Teamin etusivun uutisista.

Laitappa siis ajatus hautumaan, oisko sulla sanottavaa blogipostaukseksi asti? 🙂

-Hanna, Street Team Crew

ps. Expan Susanna kirjoitti tällä viikolla erittäin hyvän bloggauksen uusista aluista Kiinnostaako Huumeet? – blogiin!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: