Street Team suuntaa kohti kesää!

Kesään ei oo enää pitkä matka, toukokuukin on ehtinyt jo puoleen väliin! Koska tässä vuoden lutakonluontomittaan on blogissa julkaistu ”Lutakon luonto eri vuoden aikoina”– aiheisia kuvia, niin tällä kertaa toukokuinen Lutakko teidän iloksenne 😀

Ens viikolla on tarkoitus avata taas joka kesäinen klassikko Katuluuta… eiku liitu!– tehtävä. Tällä kertaa tehtävässä on mukana uutta twistiä, sillä Katuluuta…eiku liitu! – tehtävään liittyy koko kesän kestävä kilpailu, jonka voittajat julkaistaan elokuussa. Kannattaa siis seurailla ensi viikolla Street Teamin sivuja, facebookkia ja instagramia. Ylläpito on varautunut matskutilauksiin täydentämällä liituvarastojaan.

Tällä viikolla Street Teamiin aukesi uusi tehtävä nimeltään ”Valista nuorisotyöntekijää!” Tehtävässä on tarkoitus jakaa Street Teamin uusia nuorisotyöntekijöille suunnattuja esitteitä oman paikkakunnan nuokkareille. Pisteittein kerääminen tän tehtävän avulla on tosi helppoa, ei muuta kun matskutilaus tulemaan ja kortit nuokkarille jakoon.

Street Teamiin on saatu nyt kuva56789muitakin uusia matskuja, joten jos et ole vähään aikaan tilaillut matskukirjettä, niin tee se nyt! Uusia matskuja Street Teamille on suunnitellut Soul Carver Median Wille Naukkarinen ja uuden asun ovat saaneet mm. käyntikortti, kirjanmerkit ja flyeri.

Kuten siis huomata saattaa, Street Team ei ole todellakaan lomailemassa kesälläkään, vaan vauhti korkeintaa kiihtyy! 😀

Toukokuun alussa aktiivisimmat striibailijat ovat olleet katrikaisa, stinde, Rikuli, tounoei3 ja turjake. Erityiskiitos stindelle Tiimipäiväbloggauksesta! katrikaisa on ollut ehdottomasti koko kevään aktiivisin striibailija ja ylläpito muistaa tästä pienellä extra palkinnolla ensi viikon aikana. Kiitos ja kumarrus siis teille.

Muistakaa muuten käydä ilmoittautumassa meidän joukkueeseen Kilometrikisassa. Osallistuminen ei vaadi sitä, että pitäisi polkea pyörällä yöt ja päivät läpeensä, vaan just sen verran kun itestä hyvältä tuntuu, riittää 🙂 Kaiken lisäks fillaroimisesta saa pisteitä, kun muistaa ilmiantaa itsensä Fillarilla festareille -tehtävän palautuksessa.

Aurinkoista viikonloppua!

– Hanna, Street Team Crew

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: