Paluu arkeen!

20150403_192201Heipparallaa! Nyt on pääsiäislomat vietelty ja syöty ihan liikaa suklaata ja mämmiä.  Kyllä huomaa, että alkaa kesä olla ovella! On jotenkin paljon pirteempi olo, kun on valosaa pitempään.

Kevätflunssa on riehunut tällä viikolla toimistolla, toivottavasti flunssa hellittää ennen ens viikkoa, sillä sunnuntaina matkataan YAD:n Tiimipäiville Milanoon! Milanon kuulumisista kirjotellaan mahdollisimman pian reissun jälkeen, todennäköisesti luvassa on paljon kuvia erinäisistä jäätelölaaduista, sekä pizzasta 😀

Ensimmäiset Paskaaks kansanedustaja välittää!?-tehtävän raportit ovat saapuneet! Kansanedustajaehdokkaita ehtii pinssittämään vielä reilun viikon ajan. Jokurandomi on pinssitellyt tällä viikolla jo pitkän liudan ehdokkaita, joista kuvia tässä postauksessa. Ja kaikki keillä ikä jo riittää, muistakaa käydä äänestämässä, ennakkoäänestys on parhaillaan käynnissä.

Tällä viikolla on tullut Street Teamiin hyviä tehtäväpalautuksia. sevelle pointsit koulussa tehdystä esitelmästä! cincille onnittelut pisterajan ylittämisestä, putkihuivi on lähtenyt tulemaan! Kaiken kukkuraksi Jokurandomi ylitti Converseihin oikeuttavan pisterajan, mikä tarkottaa tietenkin sitä, että kesäkengät on hankittu! 😀

Jos ette oo vielä huomanneet, niin kuukauden tehtävänä on tällä kertaa Uusia päänahkoja. Elikkänä eimg_20150408_154533img_20150407_153327i muuta kuin metsästämään uusia tyyppejä mukaan YAD:n ja Street Teamin toimintaan!

– Jassu ja Hanna, Street Team Crew

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: