Eipä tässä.

No moi!

Jassu (eli uus harjoittelija) täällä kirjottaa. Tänään mulle sanottiin, että hei kirjotappas blogiteksti tänään, aattelin, että voi apua. No, tässä mä nyt oon tätä kirjottamassa.

Haluan pyytää nyt vielä tälleen julkisesti anteeksi, jos on tässä viikko-pari sitten tullut outoja matskusettejä, olin vähän hukassa tossa harjottelun alkupuolella, mutta nyt alkaa jo sujua. Oon ollut täällä YADin toimistolla nyt noin kolme viikkoo harjottelussa ja tää on ollu tosi jees! Mukava ja rento toimisto ja ilmapiiri. Tykkään hirveesti.

Kyllähän välillä alkaa toki väsyttämään, mutta nautin tästä kyllä ihan täysillä.

wp_20150113_017

Yks kivoimmista jutuista on varmaan just Street Teamin raporttien tarkistelu, koska porukka osaa olla ihan tosi luovia. Enimmäkseen mä täällä just oon tarkistellu ja pisteyttäny raportteja ja postittanu matskuja. Oon mä välillä vähän festarikamojakin pyykkäilly.

Pakko kyllä vielä sanoo, että nää näkymät täältä toimistolta on aika flawless! Korkeita taloja, satama ja suhteellisen vilkas liikenne. Mun työpäivät keskittyy aikalailla päivälle, mutta olin täällä yhtenä torstai-iltana ja tää näkymä oli vaan entistä hienompi ilta-aikaan, kun oli pimeetä ja hirveesti valoja joka puolella.

Hei! Käykää kaikki tsekkaamassa Venla.s-89’n huikee blogiteksti: http://venlanmaailma.blogspot.fi/2015/02/vierailulla-chillhousessa.html Propsit Venlalle! 🙂

20150113_153302_0

Mutta joo, ei kai tässä muuta ku kesän odotusta! 🙂

Ja striibailkaa ahkerasti, että pääsen tarkistelemaan raportteja 😀 Haha.

– Jassu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: