TETissä Street Teamissa

Heipähei! Tällä kertaa Jokurandomi ja tetti.img_20150210_160042 Yadilla on ollut mielenkiintoista olla tetissä. Kolmen päivää toimistolla sujui näin:

Maanantai kului pinssejä tehdessä ja uusia jäsenkortteja laminoidessa, kun en oikein muuta voinut tehdä, koska toinen käsi oli paketissa.

Tiistai menikin jo paljon nopeammin, kun pääsi hoitamaan Street Teamin ylläpitoa, eli pisteyttämään raportteja ja pakkaamaan materiaaleja. Yllätyin siitä, kuinka paljon yadilla on tavaraa varastossa, kun pääsin siirtämään 10 000 kpl kannabis mythbustereita laatikoista kaappeihin. Samalla löysin Street Teamin sivuilta kuusi bugia, jotka samalla nopeasti korjattiin. 😀

Keskiviikkona taas pääsin pisteyttämään tehtäviä, pakkaamaan meteriaaleja, ja tietenkin kirjoittamaan tätä blogia.

img_20150208_120837

Miksi liityin Street Teamiin?

Kuulin yadista ja Street Teamista ensimmäistä kertaa noin vuosi sitten, kun näin tarran, josta tämä sitten alkoi. Ajattelin, että striibailu voisi olla hyvä harrastus minulle, koska saa itse päättää mitä ja milloin tekee. Street Teamissa on hyvää, kun saa päättää minkä tehtävän tekee, niin ei tule tylsää. Jos haluaa, voi jakaa tarroja ja julisteita, mutta jos ei siitä tykkää, voi tehdä kotona training ja online tehtäviä. Mutta nyt kun tetti on ohi, niin pitää taas tyytyä striibailuun 😀

Erityisen hyvin tällä viikolla ovat striibailleet Katrikaisa, Hemul1, suskuderp ja miraah. Muistakaa, että Street Teamin skabaa on jäljellä vielä tän kuun loppuun asti, eli on vielä hyvin aikaa voittaa Street Teamin logolla varustettu reppu!

 – Jokurandomi, Street Team Crew –

Avainsanat: , , , , ,

2 ajatusta artikkelista “TETissä Street Teamissa

  1. Riku Rantanen sanoo:

    YAD on kyllä huikee tet paikka 🙂

  2. Jokurandomi sanoo:

    Hahah Niin on 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: