Viimeiset festarit ja tehtävien syyssiivousta

Festarikesä on tulevan v2014-08-27 15.13.49iikonlopun jälkeen Yadin osalta virallisesti paketissa. Tänään alkava Lutakko Liekeissä– festari täällä Jyväskylässä on Yadin festarikiertueen viimeinen pysäkki. Se tarkoittaa myös sitä, että tuleva viikonloppu on viimeinen mahdollisuus suorittaa Festarihirmu – tehtävää.

Joten jos suuntaat tulevana viikonloppuna kulkusi Lutakkoon, käy ihmeessä moikkaamassa meidän vapareita infopisteellä ja tekemässä huumetesti! Festarikesän päättymisen myötä myös muut kesätehtävät Street Teamissa sulkeutuvat ja palailevat sitten ensi kesänä takaisin tehtävävalikkoon.

Kesätehtävien tilalle tulee tietysti uusia tehtäviä, joista ensimmäinen aukesi tänään. Blueberryn YAD Ruudut on kolmas Keksi tehtävä!– tehtävän kautta toteutukseen päätynyt tehtävä. Kannattaa käydä tsekkaamassa jos innostusta sarjiksiin löytyy. Parhaimpia sarjiksia julkastaan Street Teamin facebook sivuilla!1408979530043

Tällä viikolla on tullu useempi massiivisten pistemäärien raportti ja pisterajat on paukkuneet  rikki! Mystiset aktiivisuus piikit ovat ilmaantuneet Kajaanin ja Tornion alueelle 😀 Erityismaininnan ansaitsevat jäksypeura, juustohampurilaine, henuuz_25, Pakastaja ja hanski. Viikon kunniamaininta menee stindelle, joka oli paitsi mainostanu YADin toimintaa myös osallistunu erinomaisesti kannabisaiheiseen keskusteluun facebookissa 🙂 Postauksen kuvituksesta vastaavat tällä viikolla kinos03, Blueberry ja thejonzu.

Erittäin erinomaista elokuun viimestä viikonloppua jokaiselle tasapuolisesti,

Hanna, Street Team Crew

ps. Suunnittele juliste! – skabailuaikaa jäljellä vielä kaks viikkoa. Käy heittämässä oma ehdotuksesi mukaan kisaan ja voit voittaa kaks leffalippua 🙂

2014-05-17 13.01.38 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: