Elokuu ja kaatunut palvelin

Elokuu alko justiinsa nyt! Se ois uus vaihde silmään ja kohti syksyn seikkailuja! Vielä olisi yksi Keksi teht20140712_175558ävä!- tehtävän tehtävä julkaisematta ja se paukahtaa tehtäväpankkiin ensi viikon aikana, joten kannattaa seurailla Street Teamin sivuja. Street Teamin tehtäväpankkia kannattaa muutenkin seurailla lähiviikkoina, sillä jonkinlaista kilpailua ollaan sinne suunnittelemassa 🙂

Keskiviikko aamuna töihin tullessa huomasin, että Street Teamin sivut oli ottanut yöllä hittiä ja palvelin oli kaatunut. Onneks apu oli lähellä ja sivut saatiin jo torstai aamuna takaisin kuosiin. Mutta jos ootte laittanut raporttia tiistai illan aikana tulemaan, mutta kukaan ei ole raporttia kommentoinut tai pisteyttänyt, niin kannattaa laittaa raportti varmuuden vuoksi uudelleen. Sama juttu matskupyyntöjen kanssa.

Ja materialipyyntöihin liittyen vielä toinenkin juttu: Tehkää materiaalipyynnöt materiaalin pyyntö painikkeella ja tarkistakaa, että otatte valikosta oikeen tehtävän. Eli jos esim. haluatte tilata ”Sälää kansalle!” tehtävän matskut (=tarroja ja esitteitä) älkää tehkö matskupyyntöä ”Huumeita kauppoihin” tehtävään. Saatte paljon varmemmin oikeet matskut tekemällä oikeen tehtävän materiaalipyynnön 🙂

Tällä viikolla mjm88 heitti kerr20140726_164607[1]alla tulemaan raporttia useamman kuukauden striibailuista ja raportin kuvasatoa pääsette ihailemaan tästä postauksesta. mjm88 oli keksinyt astetta mielikuvituksellisempia tarran liimailupaikkoja ja sehän tietää extrapisteitä! 😀 Yadin tarrat olivat päässeet koristamaan mm. erinäisten soittimien kylkiä! Lisäks kuvia on tähän postaukseen poimittu allujamin raportista.

stinde raportoi tällä viikolla erittäin hyvin Ota kantaa! tehtävän ja stinden tekstin pääsette lukemaan ens viikon blogipostauksesta. mjm88, allujamin ja stinden lisäks tällä viikolla aktiivisimpia ovat olleet mm. seve, joona02, monkes12 ja ellasd_ .

19032014171

Tarroilla voi koristella esim. tällaisen tee-se-itse-rytmisoittimen 😀

Festarihirmu raporttejakin on tullu  ja vielä on kolmena viikonloppuna mahdollisuus niitä laitella tulemaan! 🙂 Tulevana viikonloppuna Yadin infopiste löytyy Tikkurila Festivaaleilta, jonne kannattaa ehottomasti mennä moikkailemaan meidän vapaaehtosia. Sitten ei ookkaan Yadin summer tourista jäljellä kuin Jurassic Rock, Porispere ja Lutakko Liekeissä. Joten näille festareille kannattaa kulkunsa suunnata, jos Festarihirmu tehtävää haluaa ehtiä tekemään.

Rentoo viikonloppua!

Hanna, Street Team Crew

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: