Helteitä odotellessa…

Terve taas! Ootte tällä viikolla olleCAM00038et todennäköisesti jo viittä vaille valmiita kirmaamaan kesälaitumille 😀 Onneks striiba ei lepää kesälläkään ja Street Teamin tehtäväpankkiin avautuu ens viikolla muutama täydellisesti kesään sopiva tehtävä. Pysykää siis kuulolla!

Festarihirmut voivat bongailla YAD:in kojuja, taitelijasielut voivat raapustella katuliiduilla YAD aiheisia teoksia ja teippaamisesta innostuneet voivat levitellä YAD:n festarikiertue julisteita! Julisteen pitäisi pullahtaa painosta ulos kesäkuun ekalla viikolla, joten sitä saatte jaettavaksenne ihan pian. Jos kesätyöpaikka lähikaupan pakasteosastolla jäi saamatta, niin voit omistaa kesäsi striibailulle ja haalia kaveritkin mukaan! Ja jos sait sen unelmiesi kesätyön, työmatkoilla ehtii hyvin jättää matkan varrelle muutaman julisteen ja työpaikalla voi jaella työkavereille YAD:in tarroja 😉collage_0

Tällä viikolla maininnan arvoisesti ovat striibailleet rikuli, joka mm. askarteli striiban tuubihuivista Paavolle kaulapannan!! Vili..Hovi00 raportoi tyylikkäitä katuliituiluja ja robitdolan kuvakollaasin jakamistaan tarroista! tounoei3 palasi puolestaan striibailun pariin siitäkin huolimatta, että kaikki palkinnot on jo ansaittu ja pisterajat rikottu. Aikamoista omistautumista!  Lisäksi Jokurandomi ylitti tällä viikolla 200 pistettä videoraportilla ja Shatarnad teki aikamoisen urotyön jakamalla 50 kirjanmerkkiä kirjastoon!

Ensiviikolla YAD:n infopiste löytyy mm. Jyväskylän Toukofesteiltä 28.5. joten Keski-Suomessa asuvat tai muuten vain täällä silloin reissailevat käykää moikkaamassa yadilaisia!

Muistakaa, että ”Keksi Tehtävä!”- tehtävä sulkeutuu ensi viikolla. Timanttisimpien ideoiden lähettäjät paljastetaan kesäkuun ekan viikon postauksessa, joten jos toivot näkeväsi nimimerkkisi palkittavien joukossa, nyt kiireellä raportoimaan!

Hanna, Street Team Crew

20140519_164932

Paavo

Mainokset
Avainsanat: , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: