Street Team ja European Drug Prevention Prize 2014

YAD:n Street Team lähetti maaliskuun lopussa hakemuksen Euroopan Neuvoston European Drug Prevention Prize 2014 raadille. Kyseessä on Euroopan laajuinen palkinto, joka myönnetään uusille tai muulla tavalla kekseliäille ennaltaehkäisevän päihdetyön toimintamuodoille.

Palkinto jaetaan joka toinen vuosi ja se myönnetään kerrallaan kolmelle nuorille suunnatulle ja nuorten kanssa toteutetulle, ennaltaehkäisevän päihdetyön projektille. Lisäksi eurooppalaisista nuorista koostuva raati myöntää n. 5 kunniamainintaa muille kiinnostaville tai toimiville ennaltaehkäisevän päihdetyön hankkeille.

europeandrugpreventionprize

Olennaista palkinnon saamisen kriteereissä on se, että ennaltaehkäisevää päihdetyötä tehdään yhdessä nuorten kanssa ja vapaaehtoiset ovat osallisia toiminnan suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa.

Palkintoa ei ole vielä myönnetty suomalaisille ennaltaehkäisevää päihdetyötä tekeville projekteille, joten sormet ja varpaat ristissä toivotaan, että tämä vuosi olisi Street Teamin vuosi! Tänä vuonna palkintoa on hakenut 56 ennaltaehkäisevän päihdetyön projektia ympäri Eurooppaa, joten läpihuutojutusta ei todellakaan ole kyse 😀 Mutta vaikka tänä vuonna ei meitä onnistaisikaan, niin ei vähällä luovuteta ja haetaan seuraavina vuosina uudelleen!

Ne, jotka ovat kiinnostuneet European Drug Prevention Prizesta tarkemmin, voivat käydä tutustumassa aiheeseen  tästä linkistä tai seurata tuoreimmat uutiset Facebookin kautta tästä.  Myös täältä blogin kautta saa ajantasaista tietoa asian etenemisestä!

Tällä viikolla maininnan arvoisesti ovat striibailleet mm. rikuli, joka sai ylläpidon tiistai aamuna hämmennyksiin raportilla, jossa käskettiin etsimään piiloteltuja YAD-magneetteja toimistolta (en ole vieläkään löytänyt kaikkia… 😀 ) Stinde raportoi massiivisen bloggaussetin ja ylitti 800 pisteen rajan. Lisäks Shatarnad bloggasi ulkomaan reissun striibailuja ja Vili..Hovi00 striibaili 500 pistettä rikki. Kaiken kaikkiaan tää viikko oli jättimäisten raporttien viikko! Hyvä te! 😀

Ja taas on viikonloppu! Nää ”lyhyet” viikot menee ihan hurjaa vauhtia…

– Hanna Street Team Crew

ps. Lopuksi vähän sneak peekkiä tulevista uutisista….

sneakpeek

Avainsanat: , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: