Keksi tehtävä!

2014-04-09 11.38.33_0

Moikka! Nyt olisi aika kuulla teidän ajatuksia ja toiveita Street Teamin tehtävien suhteen. Street Teamin sivuille on avautunut tänään uusi tehtävä nimeltään Keksi tehtävä!.

”Keksi tehtävä!”-tehtävän tarkoituksena on koota ideoita uusien tehtävien kehittelyyn 🙂 Nyt saa olla luova ja ennakkoluulottomasti heitellä ehdotuksia siitä, millaisia tehtäviä Street Teamin tehtäväpankkiin pitäis jatkossa lisäillä. Kaikki ideat, kommentit ja toiveet ovat tervetulleita. Teidän mielipiteet tehtävistä on kumminkin tärkeitä sen suhteen, että mielenkiinto striibailuun säilys.

Haluatko helpompia tai haastavampia tehtäviä? Millaiset tehtävät olis kaikkein kiinnostavimpia? Ootko jo pitkään miettiny, että miks ihmeessä tällasta tehtävää ei oo Street Teamin tehtäväpankissa? Uskotko ideasi nousevan raketin lailla kaikkien aikojen suosituimpien tehtävien listalle?

Vastaukset voi laittaa tulemaan Street Teamin sivujen tehtävien raportointilomakkeella, eli tästä. Pisteitä raporteista saa vastauksen laadun perusteella 2- 20 pistettä. Toimivimmat ehdotukset pääsevät sitten kaikkien striibalaisten testailtaviksi 🙂  Toteutukseen päätyvistä ideoista lähetetään lisäksi yllätyspalkinto! 🙂

Tehtävä on kuitenkin avoinna vain rajallisen ajan, joten kovin pitkäksi aikaa suunnitelmia ei kannata jäädä hautomaan 😀 Tehtävä sulkeutuu 31.05.2014. Ja ehdottomasti kannattaa haastaa kaveritkin  ideoimaan!

Tämän postauksen tyylikkäästä kuvituksesta vastasi Blueberry.

-Hanna Street Team Crew

 

Avainsanat: , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: