396 uutta Street Teamiläistä vuonna 2013

Tammikuussa on aina mielenkiintoista laittaa edellisvuotta pakettiin ja katsoa kuinka aktiivista Street Teamissä oli vuositasolla. Viime vuotta, varsinkin syksyä, vaivasi melko tavalla nettiongelmat. Onneksi niistä suurimmat on saatu ratkaistua. Tärkeimpänä se, että sivujen hitaus on nyt poissa! On tosin varovasti alettu pohtimaan, että pitäisikö sivuista kuitenkin tehdä vielä uusi versio. Hieman kevyempi ja mahdollisesti mobiililaitteilla paremmin toimiva. Tätä harkitaan tänä vuonna ja jos uusiin sivuihin päädytään, niin ne toteutetaan 2015.

street team kartta 2013Teknisistä ongelmista huolimatta Street Teamin vuosi 2013  oli erinomaisen aktiivinen! Street Teamiin rekisteröityi 396 uutta jäsentä, joista 181 eli noin 46% suoritti tehtäviä. Uusien jäsenten lisäksi myös aikaisempina vuosina rekisteröityneet suorittivat tehtäviä, joten aktiivisten määrä viime vuonna on komeasti kahdensadan tuolla puolen. Viereisessä kartassa näkyy miten viime vuonna rekisteröityneet sijoittuivat maantieteellisesti. Kartalla ei näy yksi Kaliforniasta rekisteröitynyt 🙂

Kaikkiaan palautettuja tehtäviä oli 1884. Raportointeja tuli hieman edellisvuotta enemmän, mutta ei aivan niin paljon kuin Striiban huippuvuonna 2011.

Materiaalia liikkui jälleen Street Teamin kautta valtavia määriä. Tarroja meni noin 16000, kirjanmerkkejä 2 000, huumeita kauppoihin -tehtävän matskuja 1500, erilaisia esitteitä 5800, julisteita yli 700, Post Our Dreams -kortteja liki 1 800 sekä käyntikortteja/flyereitä noin 3000.

Tässä Street Teamin blogissa oli näyttökertoja viime vuonna yli 9000 eli noin 752 kuukaudessa. Edellisvuoteen verrattuna selkeästi enemmän. Vuoden luetuimmat bloggaukset olivat ”Ilmaisia tarroja!”, ”Jäätävä kohtaaminen huumemafian kanssa” ja ”Cocaine kuulokkeet ja muita kertomuksia Kölnistä”.

Street Teamin nettisivujen kohdalla taas kävijämäärät laskivat selvästi vuodesta 2012, mutta siitä huolimatta rekisteröityneitä oli enemmän. Tämä taitaa tarkoittaa sitä, että viime vuonna mukaan lähteneet ovat olleet aktiivisempia kuin edellisvuonna mukaan lähteneet!

Taneli on ollut tällä viikolla Helsingissä Next Step -messuilla YAD:n vapaaehtoisten kera haalimassa lisää striibalaisia, joten ylläpitoasiat jatkuvat taas maanantaina.

– JanneP, Street Team Crew –

Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: