No nyt se hajosi…

yad kynnet blogiinNimittäin Street Teamin nettisivujen karttasovellus. Siinähän on näkynyt nastoilla, että missä päin viime aikoina on striibailtu. Nastan väri on kertonut, että minkä tyyppistä tehtävää on suoritettu. Vaan nyt ei näy nastoja, ei ensimmäistäkään. Tuon karttasovelluksen kanssahan on ollut ongelmia jo aiemminkin. Se ei ole nimittäin tunnistanut kovinkaan hyvin kaupunkeja ja kuntia. Niinkin suuret paikat kuin Rovaniemi, Kajaani, Rauma, Nokia, tad mukitMaarianhamina, Joensuu, Kankaanpää ja Äänekoski eivät ole kartalla näkyneet, vaikka niissä striibailtu onkin. Plus iso liuta pienempiä paikkoja.

Samoin ”Tämän vuoden top30” näyttääkin kaikkien aikojen listaa. Näihin teknisiin ongelmiin paneudutaan varmaankin vielä tässä kevään aikana. Kartan kohdalla taitaa käydä niin, että joudumme etsimään kokonaan uudenlaisen karttapalikan. Noh katsotaan kuinka käy…

Lomalta oli huikea tulla duuniin kun sähköpostissa odotti iso nippu mainioita raportointeja ja paljon matskupyyntöjä. Ei nyt ihan sataa kappaletta, mutta ei kauaksi jääty! Yoa on levittänyt ahkerasti YAD:n ilosanomaa jakamalla YAD-aiheisia kuvia somessa. Tämän blogin kuvat ovat kaikki hänen käsialaansa. Hienoja!

stinde taas keräsi kerralla aivan huimat 178 pistettä järjestämällä YAD:n matskuja pariin paikkakuntansa tapahtumaan ja kertomalla näissä YAD:sta. Huizin hieno tempaus, josta Pähkähullu striibaus –palkintokortti oli paikallaan.

kirjanmerkit blogiinMuutenkin meillä on tällä hetkellä ihan mahtava meininki YAD:ssä. Eilen oli vapaaehtoisia Keski-Suomen päivillä tekemässä Etsi nisti –tempausta. Ylekin kiinnostui jutusta ja toimittaja kävi haastattelemassa. Toimistolla oli hyvä tekemisen meininki kun vaparit valmistelivat tempausta.

Ja hommahan ei muuta kuin mene huimemmaksi. Ensi viikolla lähdetään ansioituneiden YAD:n vapaaehtoisten ja muutaman Street Teamiläisenkin kanssa tiimipäiville Kölniin! Kevään reissu on palkinto vapaaehtoisille hyvin tehdystä duunista. Tätä varten latasin puhelimeen WordPressin mobiilisoftan ja saattaakin olla, että ensi perjantaina bloggaan tuolta reissusta jonkinlaisen kuvapostauksen ja muutaman sanasen… saas nähdä onnistuuko.

– JanneP, Street Team Crew –

Avainsanat: , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: