Maailman hienoin säbämaski!

Meillä ollaan oltu Striiban ylläpidossa tällä viikolla huuli pyöreänä. Toimistolle ilmiintyi ehkä maailman hienoin sählymaski Tilionin toimesta. Upeasti ruiskumaalatusta kypärästä löytyy niin YAD:n kuin Street Teaminkin logot sekä komea iskulause: Sex, hugs & floorball! Street Team kiittää, kumartaa ja laittaa maskin päähän. Ja Tilionin tilille ryöpsähti roppakaupalla pisteitä 🙂

Sählyä kuului viikkoon enemmänkin. YAD:llä oli joukkue Kello ry:n järjestämässä sählyturnauksessa Jyväskylässä. Turnauksessa osallistui joukkueita päihde- ja mielenterveyspuolen järjestöistä. YAD:n joukkuehan lähti häviämään tyylillä. Iskulauseet malliin ”Kuparista ei rikota!”, ”Tappio tulee, oletko valmis?”, ”Tärkeintä ei ole häviö, vaan huono peli!” ja ”Kentältä ei itkemättä tulla!” kajahtelivat kuitenkin kuin kuuroille korville. Joukkue paransi ottelu ottelulta peliään ja menikös se sitten lopulta niin, että finaali voitettiin 5-2?!? Kyllä, olemme yllättyneitä itsekin. Ja lupaamme, että tätä ei tule tapahtumaan toista kertaa.

Sitten ihan taas puhtaasti Street Teamin asioihin. Katuluuta… eiku liitu –tehtävä on laitettu talveksi hyllylle. Avaamme tehtävän taas kesä korvilla mahdollisesti hieman muokattuna. Stay tuned eli pysy viritettynä 😀

YAD:n Kiinnostaako huumeet –blogissa on erinomainen bloggaus yhdeltä Street Teamin jäseneltä. Siinä pohditaan omien ystävien huumeiden käyttämistä ja sitä kuinka siihen tulisi suhtautua. Tämä on erittäin hyvä näkökulma ja tästä tulisi keskustella enemmänkin. Hyvin usein huumeasiat eivät suinkaan ole täysin mustavalkoisia. Mutta kiitos teille kaikille katutaistelijoille, jotka jaksatte olla esimerkkinä huumeettomasta elämästä omissa kaveripiireissänne!

Kovasti paljon lunta odottava

– JanneP, Street Team Crew –

PS. Laitetaan tänne loppuun vielä säbäjoukkueen tiimikuva. Messissä oli niin YAD:n työntekijöitä, vapaaehtoisia kuin hallituksen jäseniäkin terästyttetynä muutamalla vierailevalla tähdellä.

Avainsanat: , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: