Tutkimuksia ja analyysejä…

YAD Street Team täyttää vuoden vaihteessa jo kuusi vuotta! Huisia. Messissä on edelleen muutama kaveri, jotka rekisteröityivät jo tuolloin, vuoden 2007 alussa StriibaTiimiin. Hatunnosto teille kaikille sitkeille sisseille. Street Teamhän on toimintaa, jonka puitteissa saa touhuta juuri niin kauan kuin haluaa. Jos haluat suorittaa vain yhden tehtävän ja striibailusi ovat siinä, niin tämä on täysin ok. Kiitokset siitä pienestä hyvästä työstä jonka teit! Jos taas olet ollut remmissä jo vuosia ja tehnyt kymmeniä, ehkä jopa liki satoja suorituksia, niin kiitokset siitäkin!

Tämän kuuden vuoden aikana Street Teamiä on pyritty kehittämään monella tapaa. Suurin askel on ollut RAY:n hankerahoituksen saaminen vuonna 2010. Sen turvin Street Teamin toimintaa on pystytty arvioimaan ja kehittämään aiempaa paremmin. Tänäkin vuonna Street Teamin toimintaa analysoi Nuorisotutkimusseuran tutkija. Tämän syksyn tavoitteena on esimerkiksi analysoida Street Teamissä jaossa oleva materiaali ryhmäkeskusteluin, analysoida tämän vuoden kampanjoita (kevään Suosikki-kamppis ja nyt käynnissä ollut Facebook-kamppis) sekä haastatella muutamaa aktiivista Street Teamiläistä. Tutkija myös kerää tiedot Street Teamin aktiivisuudesta, maantieteellisestä levinneisyydestä ynnä muista perusasioista. Hän myös käy läpi vastaukset tehtäviin Tausta-tieto-kysely-hässäkkä ja Palaute-kysely-palaute. Toivotetaan siis lämpimästi tervetulleeksi Suvi, joka tätä kaikkea syksyn mittaan tekee. Tulokset saadaan julki keväällä kirjan muodossa.

Viikon striibauksesta vastaavat tounoei3 ja _eihuumeita_, jotka pistivät kopiokoneen laulamaan ja täräyttivät useamman sadan kirjanmerkin pläjäyksen kirjastoon. Tästä hyvästä ”Pähkähullu striibaus” -kortti oli vähintä, mitä ylläpito saattoi tehdä :-D. Täytyy myös mainita storm, joka teki ATK-tunnilla PowerPoint-esityksen Street Teamistä. Oivallinen, kerrassaan oivallinen homma!

Tänään alkavat YAD:n ensimmäiset Tiimipäivät. Tiimipäiville on kutsuttu aktiivisia ja kunnostautuneita yadilaisia. Mukana on myös Street Teamiläisiä. Hieno homma! Viikonlopusta tulee taatusti huippu!

– JanneP, Street Team Crew –

Avainsanat: , , , , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: