Perseilyä alá YAD

Kylläpäs tällä viikolla on tehty paljon oivallisia striibauksia! Shadow Warrior ja ja SuperMan mainostivat YAD:ta sananmukaisesti perseillään. Ennakkoluulotonta toimintaa, etten sanoisi. Muutenkin tytöt taiteilivat liiduilla ja ottivat kelpo otoksia työstään. Hyvä-hyvä! Keep on rockin’ in a drug free world!

Nettisivujen tekniikan puolella tehdään pieniä viilauksia. Esimerkiksi raportointilomaketta on aavistus yksinkertaistettu. Kuvien tai videoiden lisäämisvalikko ei näy automaattisesti heti vaan sen saa vedettyä esiin ”Lisää todisteet tästä” –kohdasta… tuonkin tekstin voisi kyllä muuttaa muotoon ”Lisää kuva tai video tästä” –muotoon. Täytyykin laittaa samontein sähköpostia tekniikan poijjille.

Jos olette ihmetelleet, että miksi Striiban kirjeet on viime aikoina suljettu ”Laiton hyvän kiertämään” tarroilla, niin se johtuu siitä, että noita tarroja jäi yli pari vuotta sitten eräästä Striiban tehtävästä. Street Team oli mukana Kepan (Kehitysyhteistyön palvelukeskus) Laitetaan hyvä kiertämään –tempauksessa. Siinä kerättiin allekirjoitettuja postikortteja, joissa vaadittiin eduskuntaa nostamaan Suomen kehitysapumääräraha YK:n suosituksen tasolle. Nämä kaikki kerätyt 10 000 korttia lähetettiin suoraan uusille kansanedustajille. Tiimiläisetkin keräsivät näitä allekirjoituksia satoja. Jei! Silloin kukin allekirjoittanut sai kiitokseksi Laitoin hyvän kiertämään -tarran. Ja nyt nuo jäljelle jääneet tarrat auttavat sulkemaan teille lähetettäviä matskukirjeitä, ne kun eivät meinaa aina pysyä kiinni ilman teippiä.

Globbarit tekevät edelleen erilaisia tempauksia paremman maailman puolesta. Käy tsekkaamassa!

– JanneP, Street Team Crew –

Avainsanat: , , , ,

3 ajatusta artikkelista “Perseilyä alá YAD

  1. Jonna sanoo:

    Ou jee! mahtavat perseet, etten sanoisi xD

  2. JanneP sanoo:

    YADillahan oli aikoinaan aluskalsareita, joihin oli painettu persuuksiin: ”Huumeesi saattavat olla jonkun perseestä”. Löytyisköhän näistä jostain arkistojen kätkösta vielä kuvaa… hmm…

  3. Jonna sanoo:

    Jos niitä löytyy vielä niitä alushousuja niin mulle ja siskolle voi lahjottaa yhet xD

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: