Jekku & Venku jessetti läppärin

Kaikki työpäivät eivät kuulkaa ole samanlaisia. Ei ainakaan meillä. Pahaa aavistamaton StriibaTiimin ylläpitäjä saapui tällä viikolla toimistolle, heitti kengät eteiseen, otti kupin kahvia ja käveli omaan huoneeseensa. Olkalaukku sohvalle ja kohti työpöytää avaamaan läppäriä… aww… well… no… RAWKS. Työpöydällä odotti tällainen:

No eipä siinä mitään. Saksea kylkeen ja paketti auki:

Jekku & Venku iski jälleen! YAD on monella tapaa hieno työpaikka, ei vähiten siksi, että meillä on mainioita kavereita töissä ja hommia ei tehdä liian tiukkapipoisesti (vaikkakin tosissaan, totta kai). Jekusta & Venkusta on tullut vuosien saatossa jo käsite. Erään työntekijän auto oli viikonlopun toimiston pihassa, joten se luonnollisesti ”maastoutui” horsmien yms alle. Jos yrität ottaa kynää telineestä, niin huomaatkin ottavasi nipun yhteen teipattuja kyniä. Yhtenä päivänä huomaatkin läppärisi tilalla olevan vanhanaikaisen ”hakattava”-mallisen kirjoituskoneen. Kaikkea tällaista… ja tekijänä on aina Jekku & Venku. Ja näitä ei suinkaan tehdä pahalla. Eli suuret kiitokset Lemmylle tästä viimeisimmästä jesse-yllätyksestä 🙂

YAD on mukana Minä joisin vähemmän –kampanjassa, jonka tavoitteena on vaikuttaa alkoholimainontaan. Tutkimusten mukaan alkoholin mainonta vaikuttaa alkoholin juomisen aloittamiseen ja lisää nuorten alkoholin juomista. Tsekkaa FB:stä kampanjan sivut, diggaile sivuista, tutustu niihin ja jätä mielipiteesi.

Viikon striibauksen suoritti tällä kertaa warZa, joka teki varsin kokonaisvaltaisen avauksen suorittaen suurin piirtein kaikki tehtävissä olevat tehtävät alta aikayksikön loistavien kuvien kera. Juuri näin!

-JanneP, Street Team Crew –

PS. YAD:n festarikoju on tänään ja huomenna Espoon Kivenlahti Rockissa! Käy tsekkaamassa, jos satut pyörimään niillä nurkilla! Festarivaparit myös kirjoittavat reissuillansa omaa blogia… levotonta läppää on luvassa osoitteessa yadinfopisteilla.wordpress.com.

PPS. Ja YAD:n kesäleirillekin voi jo ilmoittautua. Laitan tähän alle mainoksen moisesta. Lähe messiin, et taatusti kadu! Lisätiedot YAD:n nettisivuilta.

Avainsanat: , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: