The Big Four eli neljä kuuminta tarraa!

Ensi viikolla hän saapuu. Nimittäin suosikki, jonka kannessa on irrotettava YAD Street Teamin tarra, joka on jokin seuraavista neljästä! Alla olevat tarrat eivät ole missään järjestyksessä. Näistä kaksi on Suosikin lukijoitten tekemiä, yksi Jarkko Vehniäisen ja yksi Reckless Loven. Äänet jakautuivat näiden neljän kanssa melko tasaisesti eli voittaja ei suinkaan ollut ylivoimainen. Ja tuo eniten ääniä (sai äänista 17,21%) saanut tarrahan sijoitetaan Suosikin kanteen siten, että sen voi ottaa siitä irti ja liimata uudelleen.

Ja nyt varovasti! Lue ensin lehti tarkasti läpi, älä suinkaan heti irrota tarraa ja länttää sitä isäsi bemariin. Lehdestä nimittäin löytyy sinulle ohjeet kuinka voit käyttää tarraa pykälää fiksummin. Kannattaa tsekata… luvassa huikea palkinto sille, jolla välähtää. Tämän enempää en kerro… vielä. Tsekkaa siis Suosikki suurennuslasilla.

Viikon striibauksesta vastaa mauhi, joka on harrastanut erinomaista keskustelua Street Teamistä netin foorumeilla, herättänyt näin kiinnostusta ja saanut uusia tiimiläisiä messiin. Loistavaa toimintaa. Katuluuta… eiku liitu… tehtävä avattiin taas jokakesäiseen tapaan ja ensimmäisen raportoinnin teki miltei hetimiten ninetails. Nopeaa reagointia… hyvähyvä!

– JanneP, Street Team Crew –

PS. Ylläpidossa sairastettiin alkuviikosta erinomaisen terhakkaa vatsuria ja näin ollen viikonlopun ja alkuviikon matskupyynnöt lähtivät postiin vasta eilen. Niitä olikin kuulkaas melkoinen säkillinen 😀

Avainsanat: , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: