Välimallin tarroista voimauttavaan valokuvaan

Ja tänään blogissa luvatut välimallin tarrat. Elikkäs tarraskaban äänestyksessä sijoille 5.-8. päätyneet. Nämä tarrat saivat öböt 6-9% annetuista äänistä. Joukossa on mielestäni erittäin tyylikkäitä ehdotuksia! Vaan timantit esitellään sitten ensi viikolla.

Kesä kurkkii jo ovella, joten klassikkotehtävä Katuluuta… eiku liitu… on jälleen nostettu listoille! Elikkäs ei muuta kuin vapauta sisäinen katutaiteilijasi.

Taisin luvata tuossa pari viikkoa sitten, että laittaisin tänne kuvatodisteita meidän Voimauttava valokuva -sessiosta. Saamanne pitää. Laitoimme toimiston eteiseen ”Täällä häiritset meitä” seinän, jossa on kuva kustakin työntekijästä. YAD:n tapaan emme halunneet mitään puolipotretteja tai vakavia poseerauksia vaan pyrimme tuomaan esiin kuvilla, että mikä on parasta juuri jokaisen omassa työtehtävässään. Omalta osaltani vastaus ilmenee seuraavasta… vauhtia ja vaarallisia tilanteita 😀 (huomaa villasukat ja Pelicans paita). Muiden työntekijöiden kuvat joudutte tulemaan katsomaan meidän toimistolle. Lupaan keittää kahvit.

TeaJ:n harjoittelujakso Street Teamissä loppui eilen. Suurkiitos hänelle. Vaan eipä hätää… hän palaa vielä kesätyöntekijänä ylläpitämään striibaa kesäkuun puolesta välistä etiäpäin.

– JanneP, Street Team Crew –

PS. Ja vielä loppuun infopistekoulutusmainos. Jos halajat YAD:n matkassa YAD Summertour 2012 -festarikiertueelle, niin nyt on oikea aika ilmoittautua koulutukseen! Koulutus siis 19.-20.5. Jyväskylässä ja tarkoitettu yli 14 vuotiaille.

Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: