!Uusi harjoittelija on saapunut Street Teamiin?!

Totta se on, uusi harjoittelija on saapunut Street Teamille! Heissan vaan kaikille, olen Sanna Kokkinen ja opiskelen Jämsän ammattiopistossa nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi jo toista vuotta. Olen toiminut YAD:ssa noin neljä vuotta aktiivisena jäsenenä kattaen paikallisostolla muutaman vuoden toimimisen sekä Street Teamissa toimimisen kuluneen vuoden aikana. Eli voisin sanoa homman olevan jo kovin tuttua ja koska opiskeluihin tällä hetkellä sopii täydellisesti juuri tämä työharjoittelupaikka, niin tänne sitten tulinkin!

Minuun tulette törmäämään täällä Street Teamissä erilaisissa asioissa, sillä tehtäviini kuuluu Street Teamin ylläpito, kattaen tänne blogiin kirjoittamista, pisteiden antamista, matskun lähettämistä jne. Lievästä alkuhämmennyksestä huolimatta olen päässyt työn touhuun täällä ja mielestäni vieläpä ihan lupaavasti. Toivotaan että se saa myös samanhenkistä jatkoa! 😀

Mutta nyt tuulahduksia Street Teamin puolelta! Nimittäin tämän viikon striibauksen kunniamaininta ja aplodit menevät Makefdille, joka oli huikeasti laittanut sälää liikkeelle monella paikkakunnalla ja kaiken lisäksi todistanut striibailunsa oivallisilla kuvilla! Ja kuten kuvasta näkyy… YAD:n jäsenyyden hinta on kohdillaan 😀 Jees!
Mainittakoon vielä Tiu, joka on väsäillyt hama-helmistä YAD ja huumeaiheisia hienouksia! Mahtavuutta! :-:-D

Hyviä kelejä toivoen,

-SannaK, Street Team Crew-

Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: