Tehkäämme hyvää ja infopistekoulutus

Viikon mittaan on tapahtunut taasen hurjasti! Aivan yllättäen takavasemmalta hyökkäsi uusi tehtävä eli Tehkäämme hyvää! Tehtävä on harvinaislaatuisen yksinkertainen. Siinä tulee käydä äänestämässä YADia kilpailussa, jossa eniten ääniä saanut järjestö saa raha-avustuksen. Eli jos et ole käynyt vielä meitä äänestämässä niin välittömästi osoitteeseen www.tehkaammehyvaa.fi ja äänestämään. Tätä kirjuuttaessani olemme nelosina! Hyvä ja hienoa! Voittoon ei siis riitä, että vain sinä käyt äänestämässä, vaan myös sinun kaveriesi tulee käydä 😀 Tiedät siis mitä tehdä. Uhkailu lahjonta ja kiristys ovat kaikki sallittuja keinoja. Skaba on pystyssä tämän kuukauden loppuun asti.

Huumebiisit.fi on vihdoin valmis! Kiitos hurjasti kaikille teille beta-testaajille, jotka kävitte kommentoimassa ja biisejä lisäämässä. Huumeiset säkeet –tehtävä suljetaan ja sivuihin liittyvä uusi tehtävä laitetaan piakkoin pystyyn. Ja arvasit varmaankin jo… uudessa tehtävässä on luonnollisesti tarkoitus saattaa sivusto kaiken kansan tietoisuuteen.

Haluatko lusia kenties YAD kakkua vielä enemmän? Tarjolla on infopistekoulutus Jyväskylässä 15.-16.10. elikkäs viikon kuluttua! Meininki on taatusti huippua ja koulutuksen jälkeen sinun mahdollista osallistua YAD:n infopisteille eri tapahtumissa ja ensi kesän festareilla. Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot YAD:n nettisivuilta.

Ensi viikolla julkaistaan uusia palkintoja ja palkintojen pisterajatkin tulevat muuttumaan. Näistä tarkemmin tulevalla viikolla. Stay tuned eli pysy viritettynä 😀

– JanneP, Street Team Crew –

Avainsanat: , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: