Festareita ja uusi kesätyöntekijä

Kesän myötä monet tahot hiljenevät ja vetäytyvät vetämään lonkkaa riippumattoon, mutta ei YAD. Jäätelön ja hyttysten ohella kesään kuuluu poikkeuksetta kaikenmoiset festarit. Myös tänä vuonna YAD kiertää ahkerasti infopisteen kera Suomen suvessa pitkin festareita. Kalenteriin on merkitty sekä suurempia karkeloita, kuten Provinssirock ja Ilosaarirock, että pienempiä tapahtumia, kuten Puntalarock ja Suolirock. Jokaiseen tapahtumaan suuntaa oma iloinen ja aina valmis festaritiimi. Festareilla infopisteteltta isketään mielellään mahdollisimman näkyvälle paikalle ja herätetään kummastusta kanssajuhlijoissa esimerkiksi jongleeraamalla. Festariväelle jaetaan tietoa huumeista, keskustellaan ja tehdään huumetestejä. Kenenkään ei tarvitse pissata purkkiin, vaan ainoastaan vastailla kysymyksiin ja pohtia samalla omia arvojaan ja mielipiteitään.

YAD summertour 2011

Festarikauden avajaisten kunniaksi street teamiin lisättiin jopa kaksi uutta tehtävää kertarysäyksellä. Molemmat tehtävät liittyvät tiiviisti YAD:n festarikesäturneeseen. Summertour 2011 -tehtävässä on tavoitteena levittää netissä YAD Summertour 2011 mainosjulistetta. Kuvan voi ladata tehtävän kuvauksen yhteydestä täältä. Kuvaa voi mailata kavereille, julkaista Facebookissa tai linkittää eri puolille internetin ihmeellistä maailmaa. Tehtävän raportin yhteyteen kannattaa ehdottomasti lisätä kuvakaappaus tai parikin, niin lisäpisteet ovat taattuja!

Toisena tehtävänä on terrorisoida juliste. Emme ole pyrkimässä Al-Qaidaksi Al-Qaidan paikalle, vaan haluamme informoida ihmisiä siitä, millä eri festareilla YAD on menossa mukana. Tavoitteena siis bongata kaupungin katukuvasta niiden festareiden, joissa YAD:n infopiste tulee olemaan, juliste ja läimäistä siihen YAD:n logollinen tarra. Summertour 2011 –kuvasta voi tarkistaa kaikki rilluttelut, joihin ollaan osallistumassa, ja aloittaa sen jälkeen julistebongauksen.

Jotkut striibalaisista ovatkin jo saattaneet huomata saaneensa sähköpostia ja materiaalien mukana kirjeitä, jotka on allekirjoittanut salaperäinen MinnaS. Olette saaneet street teamiin kesäkuun ajaksi väliaikaisen työntekijän. Valmistuin juuri Tampereen ammattikorkeakoulusta ja hyppäsin suoraan street teamin puikkoihin apukuskiksi. Periaatteessa olen jo vanha tekijä, koska olin suunnittelemassa ja perustamassa street teamia vuonna 2007. Ympäri käydään ja yhteen tullaan. Mahtavaa nähdä miten paljon street team on kehittynyt ja kasvanut tässä muutaman vuoden aikana. Paljon aktiivisia ihmisiä, uusia jänniä tehtäviä ja materiaaleja sekä mainiot nettisivut. Kiirettä pitää, toivottavasti. IidaK palailee ruudun ääreen taas heinäkuussa.

 

– MinnaS, Street Team Crew –

Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: