Huumebiisejä jo melki 700!!!

Songs about d-r-u-g-s tehtävä on saanut suuren suosion ja huumebiisejä on raportoitu jo liki 700 kappaletta. Huikeaa! Keep ’em coming! Saadaan aikaiseksi todella massiivinen lista.

Servander teki upean Street Team julisteen ja koska julistematskua on paljon kyselty, niin olen jo pyytänyt painosta tarjouksen julisteiden tekemiseen. Suurkiitokset Servanderille. Striibalaisten tekemiä ja suunnittelemia juttuja pyritään toteuttamaan aina kuin se vain on mahdollista. Muut uudet matskut on luvattu toimittaa meille painosta maanantaina. Cool.

 

 

Maanantaina olin jälleen VR:n riepoteltavana Helsingissä Street Teamin ohjausryhmän kokouksessa. Suunniteltiin uusia juttuja ja tulevia kampanjoita. Luvassa on kevään mittaan mm. joitain uusia juttuja nettisivujen suhteen.

Street Teamin kampanjoista ensimmäinen alkaa helmikuussa. Siitäkin tietoa sitten lähemmin. Huikeaa settiä tulossa 😀

Muutama Striibalainen on raportoinut, että videoiden lähettäminen ei onnistu. Tekniikan pojat tutkivat ongelmaa. Yksi ratkaiseva tekijä on, että valtavan kokoisia videoita ei voi lähettää. 20 Mt on suurin sallittu koko. Jos video on sitä isompi, niin laittakaa se YouTubeen tai Vimeoon ja linkki raporttiin.

Täytyy kuulkaas myöntää, että olen iloinnut suunnattomasti StriibaTiimin aktiivisesta alkuvuodesta. Mahtavia raportointeja on tullut ja paljon. Hyvin pyörät pyörii ja suuri kiitos siitä teille! Tekemällä tätä hommaa toimitte hienona esimerkkinä ja tuotte julki suurta sanomaamme: Huumeet on persiistä!

– JanneP, Street Team Crew –

Avainsanat: , , , , ,

3 ajatusta artikkelista “Huumebiisejä jo melki 700!!!

 1. LeiLa sanoo:

  Pakko tulla kysymään jos joku vaikka vastailis, että ootteko huomanneet että onko noi Huumeita kauppoihin ”Myynti-ilmoitukset” pysyneet seinällä? Itse oon yhteen kauppaan ja kirjastoon laittanut ilmoituksen ja alle viikossa ovat hävinneet jonnekin… Kummallista.

 2. JanneP sanoo:

  Jotkut kaupat putsaa ilmoitustaulujaan nopsempaan kuin toiset. Muutama kommentti on tullut, että jotkut kauppiaat symppaa hyvää toimintaa ja antaa ilmoitusten olla pidempään.

  Vaan ei pidä lannistua, vaikka ilmoitukset katoasivatkin nopsaan. Monet silmäparit ovat silti ne ehtineet huomata. Eli uutta kehiin vain 😀

 3. rikuli sanoo:

  taas voisi striibailua jatkaa kun o viel noita kirjanmerkkejä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: