Haluatko lusia enemmän YAD kakkua?

YAD aiheinen kuusenkoriste 😀

Viimeinen bloggaus ennen Joulua. Jos haluat lähettää hieman toisenlaisen sähköisen joulukortin niin ei muuta kuin Piriä joululahjaksi tehtävän kimppuun.

Street Teamin etusivu on hieman uudistettu eli siihen on rustattu striibailun aloitusohjeet suurin piirtein kädestä pitäen. Ikäänkuin helpottamaan uuden striibalaisen alkua.

Street Team ei lepää koskaan, ei edes Joulun jälkeisinä välipäivinä. Eli kinkkua voit sulatella vaikka striibaillen ja me lupaamme täällä HQ:ssa pitää sinut matskuissa!

Tuntuuko sinusta, että Street Team ei tyydytä sinun YAD-tarpeitasi? Haluaisitko kenties lusia enemmän YAD kakkua? Eip hätää, tervetuloa YAD:n infopistekoulutukseen!

Infopistekoulutuksessa käydään läpi YADin ajatusmaailmaa, perustietoa huumausaineista, miten keskustella huumeista ja samalla tutustutaan muihin yadilaisiin. Koulutuksesta saat peruspohjan infopistetyölle ja voit lähteä kiertämään tapahtumia! YADin infopistetyössä laitetaan ihmiset ajattelemaan omia asenteita päihteisiin, omia valintojaan ja niiden vaikutuksia muihin.

Kaksi päivää (lauantai & sunnuntai) kestävä koulutus kustantaa YADin jäseniltä 5€ ja muilta 20€. Jäsen tai ei, hinta sisältää koulutuksen, materiaalin, majoituksen ja ruoat. Seuraavat infopistekoulutukset:

Jyväskylä 15.-16.1.2011
Varkaus 19.-20.2.2011

Ilmoittautumiset ja lisäinfoa: Essi/050-5538 210 tai essi.lahtinen(at)yad.fi.

Semmottii… ja varovasti sen kinkun kanssa ;-D

Avainsanat: , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: