Huumehia kauppoihin

Viime viikon lopulla oli melkoinen postitussuma, joten perjantaiblogi muuttuu hetkellisesti maanantaiblogiksi. Suma on purettu ja toivottavasti kaikki saavat tänään matskukirjeet.

Asiakasilmoitus kaupan ilmoitustaululle

Huumeita kauppoihin tehtävän matskua on pyydetty vallan mukavasti, mutta raportteja on tullut vielä kovin vähän. Hophop… kauppakierrokselle siitä 😀

Nettisivuille on tullut pieniä muutoksia. Infosivulta löytyy tilasto tehdyistä tehtävistä ja oikean ylänurkan kuvaskrolli on väliaikaisesti pois käytöstä. Kuvien vaihtuminen hidasti niin paljon sivua, että siihen etsitään uutta ratkaisua. Tällä hetkellä kuva vaihtuu aina sivulatauksen yhteydessä. Edelleen kuvaa klikkaamalla pääsee galleriaan.

Nyt uutisia ja tätä blogia voi kommentoida suoraan tuohon alle ja siinä on mahdollisuus lähettää kommentti myös Facebookiin. Käyttäkää sitä hyvät Striibalaiset 😀

Tälle viikolle on painosta luvattu uudet kangaskassit. Heti kun ovat käsissäni laitan postitse niille, jotka palkintoa vielä odottavat.

Street Teamin ylläpito oli viime viikolla Helsingissä erinomaisessa ”Sosiaalisen median jatkokoulutuksessa” ja sieltä on tuliaisina muutama oivallinen idea, jotka varmasti jalostuvat tehtäviksi ja toimintamuodoiksi tulevaisuudessa.

Pakkanen paukkuu HQ:ssa niin, että pitää istua sähköpatteri sylissä, mutta sehän ei hidasta meininkiä tippaakaan!

– JanneP, Street Team Crew –

Avainsanat: , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: